When the FIXING JOB costs more than THE CAR!

Today we have an Opel Corsa C with a lot of things to be replaced on the mechanical part ... so many, that probably altogether on the final bill will go beyond the car's value.
🔧 This is where we get our tools:
www.gebotools.ro ?
⚙️ This is where we get wheels and tires:
www.anvelope.ro ​
💡 Your feedback, and ideas for future clips are always welcomed!
📧 Partnerships: contact@coastadeest.ro
🏭 You want to visit us or to send us something?
Strada Lanternei, nr 89, sector 2, Bucuresti
📡 Check us out:
Web: www.service-auto-cde.ro ?
Facebook: CoastaDeEst?
Instagram: coastadeest?
Pinterest: ro.pinterest.com/coastadeest?
TikTok: vm.tiktok.com/9A5jYm/?
Discord - discord.gg/8TWJ9XG?
🎥 Filmed and edited by Rares Kowalski:
raz.j.kowalski?
rareskowalski

Descarca

Vizionare
76,598

Comentarii: 476

 • PROMO PLUMBI GEBO: bit.do/gebo-vulcanizare

  CoastaDeEstCoastaDeEstAcum 4 luni
  • 👍👍👍👍👍👍👍👍👍)

   Gaming ProRoHDGaming ProRoHDAcum 3 luni
  • io la care e in drum la aia bag... de obicei MOL, PETROM si uneori OMV

   Relaxing video&musicRelaxing video&musicAcum 3 luni
 • Acum vreo 5-6 ani cand lucram la CTT (Centrul Tehnic Titu) se efectuau teste ale combustibililor din Romania. Se luau mostre de la benzinarii din toata tara, toate brandurile, cifrele octanice/cetanice, etc. si se analizau compusii chimici, daca respecta cifra (95/100/51/55) si puterea calorica. Rezultatele testelor mi-au spus urmatorul lucru: - cea mai buna benzina 95 este la Petrom - consistenta pe tot teritoriul Romaniei, indeplinea 97% din cerintele unei benzine ci CO 95 - cea mai buna benzina 100 este la OMV - indeplinea peste 98% din cerintele unei benzine de 100 - cea mai buna motorina STD (51) este la Rompetrol - indeplinea peste 98% din cerintele unei motorine cu CC 51 - cea mai buna motorina Premium si singura cu cifra cetanica 55 este cea de la Rompetrol - a iesit cea mai buna la teste tocmai datorita CC 55 - cea mai buna motorina de iarna - adica aditivata special pentru a ramane lichida la temperaturi cat mai joase - OMV MaxxMotion Performance Diesel In concluzie, in functie de tipul motorului pe care il are masina pe care o conduc alimentez de la Petrom/Rompetrol/OMV.

  VladTVladTAcum 4 luni
  • Eu in 200mii km la masina veche ,benzina aspirata si 30mii km la cea noua,benzina turbo , numai benzina de 95 petrom si nu am avut nicio problema.Condiția e sa nu bagi de la parteneri petrom. ( ca o paranteza ,benzina de la petrom e aceeasi cu cea de la omv,platesti doar Brandul)

   LinuLinuAcum 4 luni
  • @c0mrade The Alchemist dacă Petrom e praf ce mai zicem de Lukoil?

   Daniel VeresDaniel VeresAcum 4 luni
  • Sunt teste pe dyno facute de cel mai mare tunner din Ro (DopMotorsport) anul trecut si poti sa verifici pe pagina lui rezultatele benzinelor/motorinelor. Eu am scris clar, acum 5-6 ani... Nu am zis ca astazi ar fi aceleasi rezultate. Sanatate!

   VladTVladTAcum 4 luni
  • Du-te tuu" cu petromul, că idee lucrez pentru industria asta :)) crede-mă bagi ultimele lături" in rezervor:)) Petrom!

   c0mrade The Alchemistc0mrade The AlchemistAcum 4 luni
 • Sunteti prea misto!!! 💪💪💪

  Marius NicolaeMarius NicolaeAcum 4 luni
 • Până acum 2 3 ani in urmă eream fan diesel, până am văzut că sunt costuri mai mari la service , acum sunt fan gpl.. fara mari depuneri pe egr , daca se poate și fără turbina, mai scap de o grijă în plus.. cel mai bun exemplu îl avem la taxiuri, kilometri fără număr cu costuri cât mai mici. Apropo , când am avut dieselul băgăm motorină din afară , când nu a mai mers treaba a trebuit să bag din Romania și surpriza a fost la filtrul de motorină, la 20000km cu motorină din afară îl scoteam gălbui, culoarea motorinei, iar cu motorina din Romania îl scoteam maro spre negru..concluzia o trageți voi de ce nu mai vreau diesel.

  Florin CirsteaFlorin CirsteaAcum 4 luni
  • ce pacat ca nu" ereai" fan citit o carte

   Bo BratuBo BratuAcum 4 luni
 • OMV Best forever! Am făcut următorul experiment pe Duster-ul personal 1.5 dci. Experimentul a durat 45.000 km. Am făcut revizia(ulei+filtre) Am alimentat 15k km numai cu omv maxxotion, următoarea revizie, alți 15k km numai mol Evo, următoare revizie Rompetrol efix s. Rezultatul: OMV sunet mai redus motor(lipsă "țăcănit" pompa injecție, trage foarte bine, top speed maxim obțin cu toate din cele 3 și surpriza filtrul de motorina aproape alb. Mol: sunet motor similar, puțin mai puturoasa, filtru îmbâcsit. Rompetrol, dezastrul total, deși are cea mai mare cifra cetanica din cele trei. Foarte puturoasa mașina, zgomotoasa și filtru maroniu. Menționez ca mașina fqce naveta Câmpina PH- București via A3. S-a alimentat de la aceleași stații, iar peste 30k km din traseu au fost identici. Nu știu cât de bine m-am făcut înțeles, dar sper sa fie convingător. Nu fac reclama, nu alimentez pe firma.😅 Drumuri bune tuturor!

  Ciprian SînpetreanuCiprian SînpetreanuAcum 4 luni
  • @Alex Robert când am început experimentul aveam 20 k pe bord, iar când am început cu Rompetrol aveam 50 k. Nu consider asa mare uzura, plus ca folosesc un ulei cu niște rezultate de laborator extraordinare. Cu uleiul e alt subiect, l am dus la laborator după ce a stat în motor 15 k km. Vorbesc buletinele de analiza nu "urechea" ca în cazul motorinei.

   Ciprian SînpetreanuCiprian SînpetreanuAcum 3 luni
  • Dpmdv are cat de cat relevanta ceea ce spui tu si nu prea deoarece cand ai alimentat cu omv aveai de ex 35k km in bord, iar cand ai alimentat cu rompetrol aveai 125k km in bord. Nu stiu, parerea mea, din ce am inteles eu. Probabil gresesc, probabil nu, dar asa am inteles eu din ceea ce ai spus tu :p. Mai pe scurt: avea mai multa uzura motorul cand ai alimentat cu rompetrol.

   Alex RobertAlex RobertAcum 3 luni
  • @Costel cunosc treaba cu biodiesel și că Rompetrol e singura care nu conține biodiesel. Nu am eticheta cu biodiesel, dar teoretic oricărei mașini cu dpf, nu-i place biodiesel ul. Mulțumesc!

   Ciprian SînpetreanuCiprian SînpetreanuAcum 3 luni
  • Ai grija, daca masina ta are eticheta cu “no biodisel” in timp bagand de la omv se va duce usor usor. Rompetrol efix s e singura motorina care nu are biodisel , la masina mea de cand bag motorina asta merge chiar bine, inainte aveam numai probleme din cauza biodiselului.

   CostelCostelAcum 4 luni
 • Salut! Nu a fost un cost atat de mare tinand cont cate sau facut la masina. Si daca ar fi luat alta masina SH tot ar fi avut cheltuieli in plus pt revizie, distributie si alte neprevazute. De alimentat prefer OMV benzina 95 pt simplu fapt ca i.mi place cum trage masina.

  Razvan DumitruRazvan DumitruAcum 4 luni
 • Salut! Eu alimentez la OMV pentru că mi-a spus mecanicul că reduce frecarea motorului! (Mă uit în fiecare zi la voi)! Sunteți foarte tari ,va ador , va susțin în cea ce faceți și SUCCES mai departe! 👋💪

  David NeagaDavid NeagaAcum 4 luni
 • OMV! Masina se simte mult mai sanatoasa cu motorina lor premium. Bravo Valica. Din nou demonstreaza ca este un mecanic foarte priceput.

  Timotei DimitriuTimotei DimitriuAcum 4 luni
 • Salutare in 99% din cazuri Petrom sau OMV pentru ca am lucrat la Petrom aproape 6 ani si stiu ca mentenanta pompelor si a rezervoarelor este facuta la timp si corect ,iar carburantii sunt de calitate. Iar pentru restul de 1% MOL pentru ca am alimentat o perioada de 2 ani in masina de la servici doarece aveau contract cu ei si a fost totul ok .

  Sima SilviuSima SilviuAcum 4 luni
 • Sunteți cei mai tari!E o sumă relativ mică pentru munca depusa.🍻

  DutuDutuAcum 4 luni
 • Buna ziua, eu alimentez in 99% din cazuri la Petrom ,doar Petrom care au pompele lor nu parteneri, nu am avut niciodată problema cu ei și nici filtru de motorina nu se prezintă rău de la schimb la schimb . Multa succes !

  Doleanu AlexandruDoleanu AlexandruAcum 4 luni
  • Asa si eu,dar pe partea de benzina.0 probleme in aproape 200mii km cu masina veche si 30mii km cu cea noua.Niciodată nu am bagat de la parteneri,toti stim care e treaba cu ei😅

   LinuLinuAcum 4 luni
 • E ok prețul total. 👌 Ma asteptama ceva mai mult. Alimentez de obicei de la Petrom, pentru ca e cea mai ok benzinarie din orasul meu. 😁

  GabrielGabrielAcum 4 luni
 • Coasta de est chiar imi era doi de voi sunt curios sa vedem cat a costat toata reparatiile la aceasta masina , va urez o seara minunata si bafta la cat mai multi abonati 😎😎😎

  Ionut Gabriel TurcuIonut Gabriel TurcuAcum 4 luni
 • Meserias adevarat Valica ..oricand mi-as da masina pe mana lui...Felicitari pentru toata Echipa

  ovidiusovidiusAcum 4 luni
 • Personal am avut 5 opeluri corsa C 1.0 ,1.2 ,1.3 diesel , cele mai fiabile au fost 1.2 i și 1.3 cdti, in comparatie cu astea Fabrikate după 2007 sunt mai bune și mai fiabile ultima Corsa 1.2i am vandut-o la 530000 km iar noul proprietar inca mai rulează cu ea.

  JockerJockerAcum 4 luni
 • Salut! Eu alimentez de la Petrom cu motorină normala plus ulei de 2 timpi, motorina din România este mai uscată de cât cea din Germania, se simte diferita. Plus ca este o masina care mai are probleme cu pompa de înaltă 😧 asa evit eventualele stricăciuni. Audi A6 C7 4g

  Alex BușeAlex BușeAcum 4 luni
 • Alimentez 90%la Petrom după care urmează Mol,p.s la OMW e mai scump și nici nu vad diferita între Omw-mol-petrom la motorină între aceste benzinari,singurul dezavantaj e prețul combustibilului

  Mihai FodorMihai FodorAcum 4 luni
 • Rompetrol 💪 acum 5 -6 ani un amic imi zicea ca el alimenteaza de la Rompetrol , ca masina merge si se aude mai bine la drum si ca consumul este mai mic 🤔nu l-am crezut pana nu amalimentat si eu ,si avea dreptate 💪

  Exprimă-te LiberExprimă-te LiberAcum 4 luni
 • same here... am o vectra c, am bagat vreo 10k ron in ea in ultimii 2 ani, si acum merge ca noua, are aproape tot schimbat pe sub ea, cat si la motor (jumate din toti senzorii, garnitura baie de ulei, tampoane, distributie, role, etc). pretul fiind cam 2500E pt una mai cheala, a mea fiind aproape full, am zis ca decat sa o dau pe 3000 in cel mai bun caz, mai bine bag niste bani in ea, si mai merg cu ea muuult timp, avand in vedere ca DPF-ul e functional, are 218k km.

  RhadooRhadooAcum 4 luni
 • Cand aveam masina termica alimentam la lukoil benzina buna. Respect pentru ceea ce faceti.

  Radu SpatariuRadu SpatariuAcum 4 luni
 • Alimentez cu benzina 95. Pana acum 2 luni de la Petrom pentru ca era cea mai ieftina(in afara de Lukoil) si pe urma de la Rompetrol. Dupa parerea mea este mai buna decat de la Petrom.

  Marius MoldoveanuMarius MoldoveanuAcum 4 luni
 • Salut, Eu de cand am achizitionat o masina noua, am inceput sa alimentez la benzinariile MOL. Motivele: Cea mai apropiata de casa Card fidelitate Card reducere. Bafta in continuare.

  George-AlexGeorge-AlexAcum 4 luni
 • Eu alimentez doar de la OMV,motorina și benzina sunt foarte bune ,consumul e super la mașina ,iar cafeaua si sandwich-ul sunt mortale de fiecare data 😊😊

  Abel TurleAbel TurleAcum 4 luni
 • Alimentez de la MOL in general pentru ca nu am OMV in zona mea, dar pe traseu cand prind bag si de la OMV. Masina mea e multumita de motorina de la cele doua statii :D

  MasodionMasodionAcum 4 luni
 • Alimentez la OMV si la Petrom, din experienta a peste 20 de ani de alimentari, sunt inca, singurii care nu mi-au "stricat" masina/masinile.

  logicmindtubelogicmindtubeAcum 4 luni
 • Autoturism toyota corolla 1.6 CVT a vazut doar Rompetrol 98, iar Kawasaki Ninja 1000sx doar Rompetrol 95. In trecut am bagat si de la alte statii insa motorul isi schimba sunetul. Motocicleta este mult mai sensibila la carburant prost. Rompetrol e cam singura benzinarie cu rafinarie diferita de celelalte.

  George Cristian TomaGeorge Cristian TomaAcum 4 luni
 • Dacă vă aveam în apropiere cu siguranță încă mai detineam opelul meu astra g 1.7 tdi. De alimentat eu alimentez de la Petrom pentru că am observat că motorul meu consumă mai puțin cu benzina lor. Asta în RO ca benzina de afară este net superioară cu ceea ce avem noi la pompă.

  Emil DanEmil DanAcum 4 luni
 • Petrom/ OMV/ Rompetrol, acum sunt pe diesel, in trecut bagam benzina. In trecut am avut dacia si tico, unde daca bagai benzina nasoala se simtea imediat. Am fost mare fan Agip si Shell.

  Dragan Daniel MihaiDragan Daniel MihaiAcum 4 luni
 • "Azi de la Lukoil pentru simplu motiv ca electromotorul nou face figuri si panta din curte ma ajuta sa pornesc mai usor .La Vectra din 94 ii place maxim mototrina de Lukoil." Semnat gagica-mio.

  P.I.FP.I.FAcum 4 luni
 • Salutare băieți. În primul rând, cum să nu te uiți cu drag la videoclipurile voastre. Pe lângă mecanica de calitate, mașina pleacă și cu un full detailing. E o senzație super plăcută să vezi o mașină cu un compartiment motor negru transformat într-unul curat și lucios. În al doilea rând din variantele de la mine din oraș: Petrom, Mol, Rompetrol și RBC am ales Rompetrol. Felicitări pentru pasiunea pe care o aveți și pentru ceea ce faceți. Keep up the good work!

  Alexandru ParizekAlexandru ParizekAcum 4 luni
 • Salutări. Alimentez doar de la OMV si Petrom, pentru ca de aici nu am avut probleme niciodata cu masinile. De la restul benzinariilor am mai avut probleme.

  Sulli 27Sulli 27Acum 4 luni
 • Buna! Eu alimentez numai de la OMV, dar si rareori Petrom standard, iar cand este mai pe rosu, cate un plin de Maxx Motion Diesel Omv, culoarea filtrului de motorina a fost similară a celui nou, masina merge fara probleme pe parte de injectie/consum VW Golf 6, 2.0 TDI 110CP 2009

  ElenaElenaAcum 4 luni
 • Foarte Tare. Ma regăsesc Skoda Fabia 2 Hatchback 1.4 16V 2009 Am luat-o cu 2700 euro și am mai băgat timp de 1 an încă 4000 euro. Brembo, Sachs, Lamforder & VW. ✅ Nu regret nimic. Am făcut-o "Tank".

  PLAY ONPLAY ONAcum 4 luni
 • Salutare baieti, de obicei alimentez de la petrom sau mol si cum stim cu totii ca preturile au crescut simtitor la motorina si benzina, alimentez de la cele doua datorita pretului mai acceptabil. Multa bafta!

  vasiliu vasilevasiliu vasileAcum 3 luni
 • Prima mea masina a fost un Opel Corsa C 1.0 benzina :-). Mi-a placut foarte mult masina, m-a invatat o gramada de lucruri. Cred ca 70% din ce ati schimbat voi in acest clip am schimbat eu la ea acasa, ce nu m-am priceput a fost schimbat la service. Cred ca am bagat in ea de 2 ori pretul masinii dar nu regret nimic. Inclusiv cand am vandut-o am lasat o sonda lambda noua in portbagaj pentru ca nu am putut sa o desfac pe cea veche :-). Acum revenind la intrebare, alimentez in 90% din cazuri de la omv cu 100 plus. Mi se pare mie ca e mai ok. Faceti o treaba foarte buna! Tineti-o tot asa!

  DragosDragosAcum 3 luni
 • mi-se pare mai bine fara muzica, daca ar fi si cadre un pic mai lungi/clare atunci cand arata Valica cate o scurgere de ulei, uzuri...defecte mici ar fi super :D. Spor.

  Catalin ConstantinescuCatalin ConstantinescuAcum 4 luni
 • Rompetrol, de 4 ani si nu m-au dezamagit niciodata, masina imi merge foarte bine.

  StefX Andrei AndreiStefX Andrei AndreiAcum 4 luni
 • Doar OMV pentru ca motorina e super bună. Am lasat-o în sticla sa vad dacă se separa de apa. Niciodată nu am văzut asta. Mereu masina a pornit bine, nu am avut treaba. Benzina miroase a benzina și motorina nu mi-a cauzat probleme nici la -30 de grade

  George RGeorge RAcum 4 luni
 • Pai, am un golf 4 1.9 axr de vreo 4 ani, am fost începător pe mașina asta, am încercat mai multe benzinării. Am ajuns la concluzia că la OMV cel mai bun carburant e max motion. De ce ? Pentru că masina trage altfel. ;-) și în continuare am sa fac același lucru. Baftă!

  madalin druleamadalin druleaAcum 4 luni
 • Salut la băieți, eu bag de 5 ani de la rompertol la masina de la munca si nu am avut nici-o problemă,acum nu stiu daca la petrom e mai buna sau nu dar eu am fost multumit de rompetrol

  george singeorge sinAcum 4 luni
 • Alimentez doar la OMW si doar cu Motorina Premium pt ca consider ca este cea mai buna motorina pe piata din Romania si prefer sa bag bani in motorina decat sa bag in reparatii(injectoare etc)

  Marius LucianMarius LucianAcum 4 luni
 • Preponderent OMV maxxmotion, rare sunt momentele cand sunt conditionat de situatie si bag de la Rompetrol sau Petrom. Am avut in Passat B6 BMR, avea ceva uzura la un injector si imi scotea fum la rece cu orice motorina bagam si era si zgomotos, in schimb cu motorina de la OMV maxxmotion nu aveam nici o problema, fumul era foarte putin la pornire, zgomotul motorului era redus, mergea super. Iar la un BMW e90 folosit preponderent extraurban mersul motorului, sunetul si consumul erau mult diferite fata de momentele in care foloseam alt tip de motorina, in conditiile in care am un stil de condus sportiv, mers mereu turat si in general cu treptele pana la linia rosie, motorul se auzea la fel de la pornire pana ajungeam la destinatie, nu il opream deloc tot drumul, in general aveam drumuri de peste 300 de km. Concluzionand calitatea isi spune cuvantul, iar pretul mai ridicat se explica, masina avand consum mai bun, uzura mai mica, dinamica si raspuns al motorului mai bune ❤️

  Marius MușatMarius MușatAcum 4 luni
 • Eu am benzinara, am alimentat de la omv, mol, petrom, rompetrol, nu am remarcat prea mari diferente la cum se comporta motorul si la cum trage.

  Andreea CatalinAndreea CatalinAcum 2 luni
 • Va salut, eu am un golf 6 1.6 benzina aspirat BSE cod motor din 2009, uneori aveam detonatii la pornire la rece, apoi masina mergea normal după ce detona o data și se oprea motorul, un prieten mi-a recomandat sa alimentez de la OMW cu benzina standard (nu maxmotion) și de atunci nu am mai avut probleme și nu a mai detonat niciodată 😁💪🏼

  Vlad GabrielVlad GabrielAcum 4 luni
 • bravo se vede ca ce faceti e din pasiune.

  Selaru MariusSelaru MariusAcum 4 luni
 • Eu am un golf IV 1.9 tdi AXR și alimentez de la LUKOIL Primul motiv e pentru că e mai aproape de unde locuiesc (25 km distanta). Al doilea motiv e că in weekend pot lua combustibil premium la preț redus. Nu am avut probleme până acum iar filtrul arata ok acum 15000km :) Sper sa vina bursa sa fac mentenanța și câteva mici probleme :)

  Gherman AlinGherman AlinAcum 4 luni
 • Concluzia mea după ce am văzut zeci de video-uri de-ale voastre: cea mai buna(fiabila) mașină pentru că nu ajunge in service-uri, e făcută de Dacia. :)))

  Calin LaurentiuCalin LaurentiuAcum 3 luni
 • Salutari , daca se poate sa mai filmati lucrari si la Honda Civic 8 , am vazut ca la voi vin destule, am si eu una 1.8 v-tec si m-ar ajuta enorm daca as mai vedea lucrari la profesionisti!

  Never SettleNever SettleAcum 4 luni
 • Bogdan, dupa cateva experiente neplacute cu alti competitori de carburant am ales sa folosesc doar OMV Maxxmotion Diesel!

  Cosmin PascaCosmin PascaAcum 4 luni
 • Alimentez de la OMV/PETROM, tot la OMV spăl și mașina, trafic mai mare in stațiile de carburant, personal super ok, iar când ești mult pe drum la OMV găsești cele mai bune sandwich-uri și o cafea excelenta.

  Marian PatrascuMarian PatrascuAcum 4 luni
 • Alimentezz exclusiv la OMV, cand mi am luat masina, un ford focus mk2 1.6 benzina, din cand in cand nu pornea la cald din prima, pornea dupa cateva incercari si pornea greu, problema apoi nu mai aparea pentru cateva zile, atunci alimentam doar de la Rompetrol pentru ca asta aveam la mine in oras, dupa am schimbat benzinaria si ce sa vezi...problema a disparut. Presupun ca masina mea avand un filtru de benzina "lifetime" care nu se schimba in 200k de km s a infundat si o benzina mai buna l a ajutat sa se curete si sa alimenteze rampa de injectie cu presiunea corecta... Acum nu zic ca benzina de la OMV e cea mai curata, dar de cand am rezolvat problema nu am mai folosit carburanti din alta parte, si masina porneste de fiecare data la prima cheie...trageti voi concluziile.

  Gabriel OanceaGabriel OanceaAcum 4 luni
 • Salut!!✌🏽 Numai motorina de la omv bag intr un E90 320.Am băgat de doua ori de la Rompetrol și ju a fost o idee prea buna,după doua zile de mers cu motorina de la Rompetrol s a aprins pompa de motorina🥲🥲cum am băgat de la omv maxxmotion n a mai avut treaba 😁 ✌🏽✌🏽

  TheBogdan8TheBogdan8Acum 4 luni
 • Alimentez de la TSV, in principiu gpl este bun, nu am avut niciodată probleme și așa m-am obișnuit cu ei

  Ni NiNi NiAcum 4 luni
 • OMV, Bulevardul Iuliu Maniu..ce a mai buna benzina👌🏻..am alimentat o perioada buna de la Mol de pe același bulevard..nu era ce trebuie..mașina mergea ziceai ca se rupe plus ca nu avea viața in ea..

  Eugen MariusEugen MariusAcum 4 luni
 • Felicitari pentru transparenta cu care prezentati lucrarea si pentru felul cum gestionati fiecare problema nepravazuta. Se observa ca puneti siguranta pe primul loc si ca nu sunteti genul "Lasa, ca merge si asa!" Referitor la intrebare de final... Detin Dacia Logan Prestige Plus 0.9 Tce/2019. In cei 3 ani, autoturismul nu a fost alimentat (plin de rezervor, de fiecare data) decat de la OMV. O singura data am alimentat de la Mol si o singura data de la Rompetrol(fiind in drumul meu ca si prima statie de carburant)... Diferenta am simtit-o la consum si rulaj (la felul cum trage motorul) , oricat ar parea de ciudat si oricate comentarii vor aparea legate de motorul 0.9 Tce si de faptul ca toti carburantii sunt la fel. Este doar o parere personala. Eu alimentez decat de la Omv... Pe final, va salut si va doresc la cat mai multe clipuri!

  Marian CiinaruMarian CiinaruAcum 3 luni
 • Folosesc Mol EVO 100. In ~3000 de ture avansul crestea si aveam pierdere de putere (nu se activa anti k. dar posibil se apropia). In urma testelor cu benzina superioara: Mol, OMV, Lukoil, avansul cel mai mic l-am obtinut cu benzina de la Mol si bineinteles fara pierderi de putere. Evident, tine si de calibrarea motor dar una peste alta EVO100 a fost cea mai ok pentru 1.6 TU5JP4. Nu am testat Petrom deoarece in trecut am avut ceva probleme cu angajatii lor, asa ca din start ii evit. Comparativ cu benzina de 95, am gasit depuneri mai putine pe capul pistoanelor.

  Catalin CatusCatalin CatusAcum 4 luni
 • Wow, ce motor mare au pus pe tartacutza asta de Opel Corsa, e aproape cât tot compartimentul de sub capota și nu prea e spațiu pe lângă el. Normal ca va consuma puțin pt. motorul nu va fi suprasolicitat. Plus ca are viata mai lunga. Eu zic ca a meritat investiția, mai duce 5 ani lejer și pe economie la motorina!

  Iosif DumitruIosif DumitruAcum 4 luni
 • pentru masina diesel 100% omv, pentru ca am lucrat acolo si stiu ca au cei mai buni carburanti. pentru vechea masina care era pe benzina, alimentam si de la rbc.

  b34f7b34f7Acum 4 luni
 • OMV, MaxxMotion Performance. Se simte diferenta la pornire, mai ales in sezonul rece si la acceleratie. Am incercat de la Rompetrol EfixS dar nu este la fel.

  LucianLucianAcum 4 luni
 • Petrom in mare parte cu toate ca cea de la mol parca o face mai sprintena un pic :) nu am preferinte doar ca in zona mea exista Petrom doar :) pe drum in deplasari mol. In germ folosesc shell

  SickMindSickMindAcum 4 luni
 • Salut eu alimentez la OMV cu B7 OMV DIESEL , alimentez cu acest combusibil din OMV deoarece se vede calitatea combustibilui si masina merge mult mai bine detin un Ford Focus din 2006 si s-au simtit imbunatatiri la faptul ca masina trage mai bine de cand alimentez din OMV si si ajuta mult si aditivi are sunt in motorina in timp de iarna

  Bogdan BroscoiBogdan BroscoiAcum 4 luni
 • va salut , alimentez din rompetrol , de ceva ani ! am un opel Corsa de 1.7 din 2006 exact ca acesta la care ati lucrat , cand va fi nevoie o sa apelez cu incredere la serviciile dv. vizionez clipurile cu placere ! spor la treaba buna intregii echipe !

  Ninu SibiuNinu SibiuAcum 4 luni
 • Motorina standard petrom, daca nu orice benzinarie cu trafic mare. Am avut o surpriza dupa ce am bagat de la Socar, dar nu am in zona mea

  Andrei GrigoreAndrei GrigoreAcum 4 luni
 • 4 ani am avut un Corsa C 1.2 din 2002. Cumparata la 177.000km, vanduta la 245.000km...In 4 ani am bagat in ea 7000 de euro: motor segmentat, distributie, suporti motor, arcuri, amortizoare, radiatoare, compresor ac, galerie admisie, injectoare noi, debimetru nou, egr nou, catalizator nou, sonda lambda noua, ulei cutie, ambreiaj, discuri, placute, anvelope, jante, faruri noi scaune noi. Si asta asa din ce imi aduc aminte, nu spun de alte modificari exterioare. Am vandut masina in octombrie 2020 cu 1300 euro. Actualul propritar imi trimite poze cu ea si imi multumeste si azi pentru masina.

  Gabriel Cristian GheorgheGabriel Cristian GheorgheAcum 4 luni
 • Rompetrol, diesel-ul lor mi se pare ce-l mai bun pentru masina mea, am facut unele teste sa le zic asa, alimentand de la alte benzinarii si doar de la rompetrol am obtinut cel mai bun raport, cantitate pe km parcurs

  Silviu ManeaSilviu ManeaAcum 4 luni
 • Salut , foarte bun pretul ...si merita din plin, zic eu !

  Acc3l3ratoRAcc3l3ratoRAcum 4 luni
 • Ar trebui sa cereti taxa pentru curatat masinile...inainte sa le bagati pe elevator. Va murdariti foarte tare serviceul daca va apucati de ele asa murdare. Alimentez la rompetrol cu motorina 55. Nu pot spune ca am simtit vreo diferenta majora (ca si la benzina 95 vs 100 )dar sper ca depunerile in timp sunt mai mici.

  titus mtitus mAcum 3 luni
 • Doar pentru faptul ca ajung la voi mașinile sunt mega răsfățate!!!

  Stefan PisteaStefan PisteaAcum 4 luni
 • Felicitari pentru expunerea pretului lucrarii, transparenta totala. Ca si la lucrarea anterioara nu mi se par multi bani pentru multitudinea de piese si manopera. Alimentez de la benzinaria MOL si nu stiu exact de ce pentru ca eu am actiuni bursiere la OMV.

  Puscuta CosminPuscuta CosminAcum 4 luni
 • Salutare calutilor, eu alimentez masina mea Ford focus 1,6 tdci 2015 cu motorina de la Rompetrol efix 51 alternativ cu efix 55 deoarece: - valorile de corecție ale injectoarelor sunt cele mai bune - motorina este curata,filtrul de motorina este mai curat -regenerarile dpf-ului sunt mai rare - se simte un plus de putere mai ales la cea de 55 - vibrațiile la relanti sunt aproape zero - sistemul de injectie este mai silențios. - aditivul folosit de Rompetrol este Keropur de la BASF - efix 55 este singura motorina cu cifra cetanica de 55 și fără biodiesel, B0. - au cel mai bun indice de lubricitate, important pentru pompa de înalte.

  Cezar MadarasCezar MadarasAcum 4 luni
 • Imi place mult de voi și va urmăresc mereu. Am învățat foarte multe din clipurile voastre . Îmi place ca a-ți ști sa va promovați și ca va bazați pe tot ce faci în service adică responsabilitate, lucru bine făcut. Mult succes în continuare

  Ninel S'hadowNinel S'hadowAcum 4 luni
 • Salut Baieti eu alimentez doar OMV mi se pare cea mai buna benzina ,si avsti preturi chiar pe masura lucrarilor😉 succes

  Andrei AndyAndrei AndyAcum 4 luni
 • La ce munca au depus baietii pretul este corect:D

  Paul DumitruPaul DumitruAcum 4 luni
 • Salut ,deobicei alimentam de la Rompetrol, Petrom si Mol si cand si cand de la LookOil benzina la o Skoda . Am observat cateva difetente de la cer la pamant dintre LookOil si restu : mai mult combustibil si mult mai durabil la naveta din partea lookoil. Cei de la lookoil sunt mult mai corecti la pompa fata de ceilalti si se simte la distanta parcursa. La lookoil pun benzina de 137 lei, adica 20 litri de benzina si se simte, ca nivelul la combustibil nu scade atat de repede,oricat de tare ori oricat de incet as merge,pe cand la ceilalti..imediat scade nivelul..semn ca sunt furat la pompa..indica aceasi cantitate bagata la rezervor in cadran la pompa dar nu si la masina in range, dar pe teren bag de seama ca e mai putin combustibil si mai mult aer. Acest studiu este facut pe mai mult timp, fac naveta Mangalia Constanta si se simte . Daca era sa fiu in vacanta si sa merg ocazional cu masina,poate nu bagam de seama. RECOMAND LOOKOIL 100% !!!!

  Aurelian TudorAurelian TudorAcum 4 luni
 • Am o masina pe benzina, un Peugeot 307 1.6 16V/ 2007, benzina standard numai de la Petrom, cu asta merge cel mai bine, iar cele diesel, Citroen C5 2.0 HDi 100 kw FAP si Fiat Doblo 1.3 JTD numai de la Rompetrol.Ocazional am mai alimentat si de la OMW motorina de iarna superior aditivata, pe asta o consuma mai cu pofta, asa ca rapid ma intorc la baza de la Rompetrol, cel putin la C5 cu motorina asta si cu uleiul de la Ravenol 5W30 VMP/ USVO, daca inainte regenerarile se faceau cam la 800-850 km acum am ajuns la 1200km.

  Ruse Petrica MirelRuse Petrica MirelAcum 4 luni
 • de vreo >7 ani, benzina Lukoil. Inainte bagam de 98 la acelasi pret cu 95 in weekend. Acum parca nu mai e. Dar, nici o problema !

  Mircea MătăsaruMircea MătăsaruAcum 4 luni
 • alimentez 99% de la Mol, conbustibil de calitate la pret accesibil :) bineinteles, cel mai de calitate este cel de la Omv, dar hey si mult mai scump :)

  b0gdab0gdaAcum 4 luni
 • Alimentez la la Benzinariile Mol ,motorina EVO Diesel Plus "aditivata" merge foarte bine masina se simte diferenta fata de carburantul de la OMV MaxxMotion .

  Angell MadalinAngell MadalinAcum 4 luni
 • Benzina am băgat de la Rompetrol 90% din cazuri pt ca e aditivata și curata. GPL, când am avut de la Lukoil (evitați Lukoil pt benzina sau motorina), iar acum diesel, după ce am testat mai mult tipuri de motorina pot spune ca pt 1.5 dci de 110cp cea de la Rompetrol e prea aditivata și ronțăie mai pronunțat pompa, omv și mol tot cam pe acolo. Cred ca tipul asta de motor merge bine cu motorina mai uleioasa, mai puțin aditivata precum cea de la Petrom sau socar. E doar părerea mea bazata pe alimentari de-alungul anilor.

  Adrian. BAdrian. BAcum 4 luni
 • Alimentez masina de la Rompetrol deoarece am card de combustibil de la ei, platesc direct la pompa si plec. Motocicleta se rasfata, ea primeste Rompetrol, OMV si Petrom, in functie de disponibilitate.

  Catalin OrzanCatalin OrzanAcum 4 luni